zaterdag 26 november 2011

Verslaafd

Ik kan het echt niet helpen, maar ben verslaafd aan rommelmarkten.
Er kan geen weekend voorbij gaan of ik moet wel ff gaan neuzen.
Maar wordt nu wel zwaar hoor met die dikke buik, nog 4 weekjes te gaan.
En wie weet hoelang ik dan weer niet kan gaan struinen.
Vorig weekend was ik naar wat kleine rommelmarkten, waar ik alleen wat speelgoed voor Jay scoorde.
Maar vandaag naar Utrecht geweest, lekker groot, maar wel weer duur.
Het leek wel een brocante / curiosa markt zoveel stonden er, en die wisten de prijzen wel hoor.
Toch nog wel wat leuks kunnen vinden, maar niet echt goedkoop.
Ik vond dit grote regaal die ik heel graag wilde hebben voor boven de eettafel voor een mooi prijsje. Meestal zijn ze erg duur
 gelijk even in de verf gezet, en dit is em geworden, ben er helemaal blij mee

 Ook vond ik nog twee mooi schalen van Maestricht
 Een sauskom en stroopkannetje van Regout
 Natuurlijk kon ik het niet laten om ook nog een leuk kaartje kant en wat klossen mee te nemen
 Daarna ben ik nog even doorgereden naar Ijsselstein, naar het Brocante sfeertje, waar ik wat klossen gereseveerd had.
Was een lange dag, maar wel weer erg leuk

woensdag 23 november 2011

Een bloemetje op woensdag

 Eigenlijk doe ik hier nooit aan mee, gewoon omdat ik nooit bloemen heb. Met al mijn katten ben ik dat niet waard, ze kauwen eraan, of gooien de vaas om. Maar zo af en toe kan ik het echt niet weerstaan om een mooie vaas eucalyptus met gips neer te zetten.

Voor meer bloemetje op woensdag kijk bij Veronique

vrijdag 18 november 2011

Kringloop vondst

Was gister even bij de kringloop, en kwam dit kastje tegen.
Het gebeurd niet zo heel vaak dat ik wat leuks vind bij de kringloop, de vrijwilligers hebben het mooie er al uit gehaald voordat het in de zaak staat. Ik had het kastje eerst nog laten staan, maar toen ik thuis kwam dacht ik dat ie toch wel heel leuk in de gang of de babykamer zou staan. Dus mijn pa gebeld of die hem wilde ophalen voor me. Vandaag is de witkwast eroverheen gegaan, en dit is em geworden.
Ik moet nodig weer eens wat leuks scoren om hem op te vullen met leuke spulletjes.

zondag 13 november 2011

Toch nog wat gescoord

Kon het niet laten om vanochtend toch nog even naar een rommelmarkt te gaa. Was niet zo'n hele grote, dus was goed te doen, maar wel heel erg druk. Stond alweer een rij buiten. Toch scoorde ik nog een leuk lampje, was al wit geverfd, dus hoef ik niks aan te doen.


Mijn man heeft hem gelijk even gemonteerd op de lijst, die ik al had hangen. Helemaal super weer. Verder vond ik nog een zakje oude knijpers, een oud raspje en een deegroller. Geen onwijs grote vangst, maar dat kan ook niet altijd.

zaterdag 12 november 2011

Gordijnen

Ik ben zo blij en trots op mijn gordijnen ala Jean d'Arc Living, die ik helemaal zelf heb gemaakt. Ik had ze al meerdere malen gezien op internet, maar vond ze erg duur, dus dacht ik, dat kan ik zelf ook. Het was wel heel veel werk, vooral de lussen, er zitten er 16 aan elk gordijn, dus dat was 32 lussen naaien. Kant aan en tussen de losse flap, en dan in elkaar zetten
 De rolgordijnen heb ik ook zelf opgepimpt, na een tip van Tamar. Ik had overal al gekeken voor rolgordijnen met pompoentjes, maar kon ze nergens vinden. Tamar had gewoon lint gekocht en op de gordijntjes geplakt, dus dat heb ik toen ook gedaan.
 Ook de kapjes van de lampjes heb ik zelf gemaakt. Gewoon een strook stof, een tunnel erin naaien en een strik erdoor, zo gedaan. Dus ik ben tussen al het schilderwerk ook nog creatief bezig.

maandag 7 november 2011

Curiosa en Brocante

Vandaag met een vriendin naar Utrecht geweest, daar was een Curiosa/Brocante merkt. Erg leuk, veel mooie dingen gezien, maar ook wel weer erg duur.
Maar toch hebben we nog wat leuke dingen gescoord. Eerst vond ik deze 2 kannetjes en schaal voor een prikkie, echt heel goedkoop. De ene is van Regout de ander van Maestricht, de schaal heeft geen merk, maar was gewoon leuk. Verder natuurlijk nog wat kant gescoord, en 2 oude gehaakte handschoentjes, leuk om mee te decoreren. Toen stond er nog een kraam met allemaal oude apothekerspotten voor niet te duur, dus daar ook maar 2 van meegenomen.
Was weer een erg leuke en gezellige dag, en op zich gaat het nog steeds goed met me. Nog 7 weekjes zwangeren, dan komt de kleine alweer, en de babykamer moet nog af. Daar zijn we wel deze week mee begonnen, gelukkig, werd tijd