donderdag 14 oktober 2010

Brocante

october 14, 2010

Eindelijk, ik ga het doen, ik ga mijn huis omturnen in Brocante, en dan alles wit. Ik zat er al eeuwen aan te denken, maar durfde het niet, alles wit? dat is niks voor mij, ik ben meer van de kleuren. Maar iedere keer als ik dan weer die mooie witte interieurs zag, ging mijn hart toch sneller kloppen. En niet te geloven, dear HB vind het goed, had ik niet verwacht, hij is meer van het strake, niet teveel prulletjes overal, maar dat witte vind ie toch wel mooi.

Dus heb ik deze grote wandkast verkocht en een nieuwe veel kleinere kast gekocht.Ook heb ik een oude linnenkast gekocht voor de tv en apperatuur. Daar kan ik me zo aan ergeren, al die rotzooi, dus dat staat nu mooi in een kast.


De eerste nieuwe kast die we kochten, is deze kleine meidenkast, en het is echt een beauty, mijn man is hem op wezen halen, en ik ben er helemaal blij mee.


En bij de kringloop kwam ik dit oude naaitafeltje tegen. Die wilde ik al zo lang, maar door de grote kast had ik er geen plek voor, nu welEn natuurlijk heb ik al wat brocante witte spullen gekocht.

1 opmerking:

  1. Das een flinke ommezwaai Corien. Ik vind die witte interieurs ook mooi maar weer dat t voor mij niks is. Zo verfde ik een paar jaar terug ook t 1 en ander wit. Toen we hier kwamen wonen 2 jaar geleden waren alle muren wit en inmiddels zijn er al n aantal in blokken geverfd (niet de volledige muren) en ben blij ermee omdat t me rust geeft en ook warmte. Mn oudste zus is ook alles aan t verwitten :)) ik zal haar je blogadres geven want dit gaat ze leuk vinden. Haar naam is Labrocasha maar ze heeft nog geen blog, komt nog wel :))
    Succes met t klodderen en ik ga je volgen
    Fijne donderdag
    grtzz Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen