maandag 27 augustus 2012

Weekend Frankrijk

Afgelopen weekend ben ik met mijn vriendin naar Frankrijk geweest. Een heel weekend markten afstruinen, heerlijk !!!!!! We reden zaterdag ochtend om half 5 weg, en half 8 waren we bij de eerste markt, een Brocante markt in belgie, in 1 woord, geweldig, hier kan ik wel dagen rondlopen. Om half 2 reden we weer weg naar Frankrijk, waar ook een brocante markt zou zijn. Helaas geen brocante maar een rommelmarkt, en door de regen stond er nog maar heel erg weinig. dat was wel een teleurstelling, anders waren we zeker nog in Belgie een rondje gaan doen. Dus maar doorgereden naar ons hotel.
Op zondag zouden we 2 rommelmarkten en 1 Brocante doen. De eerste rommelmarkt was best groot, maar ook heel veel kleding en speelgoed, toch nog wel wat leuke dingen gescoord. Omdat we eigenlijk nog wel terug wilden naar belgie, hebben we 1 rommelmarkt overgeslagen en zijn naar de Brocante gegaan. helaas ook geen brocante maar alweer een rommelmarkt, wel groot maar ook weer heel veel speelgoed en kleding. Wel wat leuke dingen voor de kids gescoord. Ook dat kan ik altijd moeilijk weerstaan, ff wat leuks voor ze meenemen.
Daarna weer terug naar Belgie, maar wat een teleurstelling. Het was daar heel slecht weer geweest, en meer dan de helft was al weg. Toch nog even een rondje gemaakt maar niks meer gevonden.
dan maar terug naar huis, was een lang en vermoeiend weekend geweest, maar zeker voor herhaling vatbaar.
Dit is wat ik dit weekend gescoord heb
 Geweldig leuk poppenwagentje voor Silver. Een mooie witte sprei en een lamp die nog even wit geverfd moet worden.
 Dit stond al heel lang op mijn verlanglijstje voor Silver haar kamertje. Helaas is het spiegeltje koperkleurig, dus dat zou zomaar ineens wit kunnen zijn. De borstel blijft wel zo hoor, die is geweldig mooi.
 Mooi wit porselein, kan ik niet genoeg van hebben.
 Het regaal was maar 5,00, even een witkwastje, en een leuk plekje zoeken. het paardje krijgt ook een verfje en gaat naar jay zijn kamer. Het mouwenplankje moest ik hebben, superhandig om Silver haar jurkjes te strijken, denk ik. En natuurlijk een mooie sloop en waar ik super blij mee ben, links op de foto is een dekbedhoes met kant. Nog nooit eerder tegen gekomen en denk dat dit wel mijn mooiste aankoop dit weekend was

4 opmerkingen:

  1. Wauw wat zijn dit prachtige aanwinsten,het zou ook allemaal in mijn smaak vallen hoor.Wij hebben het geluk dat we een half uurtje van Tongeren wonen zodat ik regelmatig op tocht kan voor nieuwe aanwinsten,een mens kan daar zo blij van worden:)
    Veel plezier met je mooie spulletjes, liefs,Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. he,hallo.Ohhw wat n mooie spulletjes heb je gescoord!Ik heb in Frankrijk ook zo'n mooie kleine terinne gevonden.NIET voor de winkel maar in mn kast.Dikke zoen van mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw wat een geweldige spullen heb je gevonden! Vooral die terrines zijn super!
    Groetjes van Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Toch nog goed geslaagd! Leuk om zo te speuren naar vondsten.

    Groeten Maaike

    BeantwoordenVerwijderen