vrijdag 15 februari 2013

Dagje Groningen

Vandaag een dagje met mijn vriendin naar Groningen geweest. Ik moest een kastje ophalen, dus hebben we er maar een dagje brocante van gemaakt. Om half 8 zat ik in de auto richting mijn vriendin, onze eerst stop was Sil's Home waar we rond 10 uur waren.

 Een schitterend mooie grote winkel met heel veel mooi brocante. daar kan je uren rond lopen, maar we vonden het ook best wel prijzig. Hier kocht ik mijn eerste 2 spoelkommen. Aangezien die ik al heel lang zoek en bijna niet aan te komen is, moesten die mee. Daar vandaan door naar Lettelbert om mijn vliegenkast op te halen voor de keuken.

 Janneke heeft een schuur aan huis waar zij haar brocante verkoopt. Nog een mooie plukmand een kan van Regout en een schaal met voet meegenomen. We hebben heerlijk bij Janneke een bakkie zitten doen, aangezien de andere winkeltjes pas om 13.00 open gaan. Toen door naar de Tuinkamer in Hoogezand, ook een mooie schuur vol met brocante, waar ik een oude wekker voor Jay zijn kamer kocht. Vandaar door naar Brocantehuis Veendam, niet zo ons ding, dus daar waren we snel weg. Door naar Sientjes's dochter in Hellum, geweldig leuke schuur, bomvol met heel veel klein spul. Hier kocht ik ook nog een paar kommen en het tafeltje voor op het aanrecht.

  Op de weg naar Slochteren reden we langs een Curiosa winkel, even snel naar binnen, daar stonden een paar schalen van Regout en Maestricht, 3 voor 15,00 kon ik niet laten staan natuurlijk. En buiten een gave trap voor de tuin.

 Door naar Très Belle in Slochtren, dit zit achterin een bloemenzaak, niet groot, maar wel heel erg leuk. Daar vond ik een mooi Regaal, 4 oude beboterde bordjes een een klein beboterd kannetje.

 Zij wees ons op Nuzzelspul die vlakbij zat, even gebeld of ze open was en ja hoor, dus snel erheen. Buiten had ze een geweldig mooie grote Madonna staan van beton, die moest ik hebben, en niet duur.

 Dus die ging ook nog mee. Ondertussen was het kwart voor 5, geen tijd meer om nog verderop te gaan. Had nog veel meer op mijn lijstje staan. Dus richting huis, half 8 kwam ik thuis, met mijn auto volgeladen vol met mooie spullen. We hebben echt een super dag gehad, en zeker voor herhaling vatbaar, want er stond nog veel meer op mijn lijstje.

2 opmerkingen:

  1. wat heb je leuke spullen gekocht! Jammer dat je tijd te kort kwam...heel herkenbaar!

    Fijn weekend

    Groetjes, Pietrik

    BeantwoordenVerwijderen