zondag 28 april 2013

Amiens

Vandaag een dagje Frankrijk gedaan. Vanochtend al om 2 uur in de auto op weg naar Amiens. Daar aangekomen om 6 uur was het al aardig druk. Vond het leuk om er een keer heen te gaan, maar denk niet dat ik een tweede keer zou gaan. Vond het vreselijk duur, en er liepen echt heel veel handelaars om spullen te kopen. Wel wat leuke dingen kunnen scoren, een zinken gieter, 2 stormlantaarns, een sauskom ...en terrine, en een dekbedhoes voor Silver. 
 Dat was het wel zo'n beetje, had nog wat dingen op mijn verlanglijstje staan, maar helaas die niet kunnen vinden. Had wel een gave vogelkooi gezien, die ik graag wilde hebben, maar kon hem niet meer terugvinden helaas. Om elf uur wat gaan eten in de auto, was helemaal gesloopt alles deed zeer, dus besloten we niet meer terug te gaan, was ook vreselijk druk geworden, maar naar nog een paar kleine marktjes te gaan. Onderweg kwamen we er 1 tegen die niet op mijn lijstje stond, daar nog een gieter en wekker en fiets voor Jay gescoord.
 

De volgende markt was al opgeruimd, was tot 2 uur, hoewel er op internet tot 6 uur stond. De andere 2 helemaal niet kunnen vinden, balen dus, rijd je een eind is er gewoon niks. Dus dan maar naar huis, was een leuke dag, was om half 7 thuis en helemaal gesloopt, alles doet zeer, zo ff in bad en dan op debank en vroeg naar bed.

3 opmerkingen:

 1. Hoi,

  Wat een super lantaarns!!
  Fijne dag verder,

  Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige♥ blog♥ heb je ..ik ga je dus ook volgen..;))
  Fijn Weekend☼ lieve♥ groetjes Gaby..♥

  BeantwoordenVerwijderen