zondag 15 maart 2015

Fair in de Martinitoren

Gisteren een super dagje gehad met brocante maatje Willy Nijgh Zujderduijn. Kinderen logeren bij opa en oma, Voodoo een dagje bij collega Liesbeth Schaap de Best en Wil een dagje naar de penitentiaire inrichting in Alphen.
  Om half 8 reden we weg richting Groningen en waren mooi op tijd. Helaas moesten we 40 minuten rondrijden omdat de Tom de P+R niet kon vinden. Toen we in de Martini toren kwamen was het al super druk. We hebben gezellig rondgelopen, veel moois gezien en weer veel mensen ontmoet. 
 Bij Tineke Degen kocht ik het leuke vogelkooitje, die Silver gelijk inpikte en de zalfpot. Het kussentje komt bij Sanne Boer vandaan en de spoelkom stond nog steeds bij More Brocante in de opspaar. Het super koekblik kocht ik bij Marion Van Der Vliet en het leuke kastje weet ik niet meer bij wie die vandaan komt, maar staat super in de badkamer. Het mooie hart komt bij Esther vandaan.
Daarna gingen we bij Jolanda langs, die een leuk winkeltje in huis heeft. 
 Daarvandaan door naar Chateau M, de schuur was open maar er was verder niemand en er kwam ook niemand, dus maar weer weggegaan. 
 Op de terugweg langs bij Agaath Sil's Home en Geartsje waar ik de mooie sofadoll scoorde. 
 Na een lange dag waren we om half 7 weer thuis. 
 Maar was weer super gezellig.
 


 

1 opmerking:

 1. Oh wat een prachtige aanwinsten! Grappig zeg wij stonden er ook met onze stand....maar ha...ja....ik ken je natuurlijk niet ;)
  Was een super gezellige markt.

  Je sofa doll is ook een snoepje.

  Fijne avond

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen