zondag 30 oktober 2011

Nieuwe vondsten

Vandaag met mijn kleine man op stap geweest. Wil ging naar Beverwijk, dus moetstJay met mij mee. Op zich niet erg, Jay vind alles best, alleen niet zo handig op een rommelmarkt, kan niet overal bij. En het was druk, ik was er om kwart voor 10 en er stond al een rij buiten niet normaal. Ook binnen was het al mega druk, maar we hebben toch nog wat leuek dingen gescoord. 3 schalen van Boch, en een leuk kanten kleedje voor in de kast.Toen vond ik een bak met allemaal van deze kleien apothekersflesjes, 50 cent per stuk !!!! Die kon ik dus niet laten staan. De grote fles had ik al bij een ander gevonden, of ie echt oud is??? Maar vond em gewoon leuk voor in de badkamer.
En toen kwam ik deze schoenmallen nog tegen, ook niet te weerstaan. Voor Jay ook nog wat leuk speelgoed gescoord, dus mijn dag kon al niet meer stuk.
Daarna nog even door naar de Beemster, waar ik intussen al vaste klant wordt HAHAHA. Daar nog wat leuke kleine dingen gekocht om mee te decoreren. Mijn huis gaat al aardig opschieten, zal later alvast wat foto's showen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten