maandag 19 maart 2012

Gezellig dagje

uit geweest met mijn vriendinnetje. Eerst naar de rommelmarkt in Haarlem waar we weer leuk gescoord hebben. Een mooi theeklannetje van Regout, een soort van zeef met onderschotel.
 natuurlijk wat kant en een leuk oud doosje
 2 kleine kinderleestjes, ze zijn wel niet hetzelfde maar dat geeft niet, ben er onwijs blij mee, wilde ze al heel lang, maar zijn altijd zo duur nu had ik er 2 voor een tientje.
En een rok met kant, die ik natuurlijk weer ga vermaken.Daarna naar de boerderij in de Beemster, Was alweer een paar maanden geleden dat ik daar was. Altijd heerlijk om ff rond te neuzen bij Jose, en natuurlijk nog wat leuks gekocht. Een super gaaf beeld voor de tuin, de tenen zijn iets beschadigd, maar dat maakt em weer extra leuk. Ga van de week eerst mijn meubelen in de tuin te lijf met de witkwast.


En natuurlijk een mooi kanten kleedje, kan ik niet genoeg hebben. van Jose kreeg ik nog dit leuke paasei en hanger als verlaat kraamcadeutje. Dank je wel leive schat ben er weer super blij mee.
3 opmerkingen:

 1. Idd weer leuk gescoord! Klinkt als een gezellig dagje...

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt inderdaad als een heel gezellige dag en wat een leuke spulletjes. Ik had net hetzelfde gedaan als jij nl. twee verschillende schoenmallen gekocht maar ik heb de lichtere met boenwas ingesmeerd, heel voorzichtig in een hoekje proberen en met een doek en nu zijn ze bijna identiek:)
  Heel fijne lentedag, liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Mooie vondsten! Vooral die schoenmalletjes!

  Groeten Maaike

  BeantwoordenVerwijderen