zondag 17 juni 2012

Kringloop vondsten

We zijn bezig om een kamer voor Jay te maken op zolder. Was eerst de kattenkamer, maar Silver ligt nog steeds bij ons op de kamer en wordt tijd dat zij naar haar eigen kamer gaat. Ik ben op zoek naar een kleding kast die uit elkaar kan anders kan ie niet naar boven. Dus maar even een rondje kringloop gedaan. Bij de eerste vond ik niks alleen maar troep, maar bij de 2e stond gelijk bij binnenkomst een gave kast, helaas kon die niet uit elkaar. Verder op stond een mooie grenen ladekast, perfect voor al zijn kleertjes. Even wit verven van de week en klaar is ie.

 Ook wilde ik graag iets voor mijn laptop, die staat nu op de eettafel, een doorn in mijn oog, die rotzooi. Allemaal draden, papierzooi, die kan straks mooi in deze secretaire. Wil heeft em al geschuurd, dus die kan ook mooi in de witte verf van de week. heb nog 1 weekje vrij.
 Boven kwam ik nog deze mooie pot van Regout tegen, echt dit is voor het eerst dat ik zoiets tegenkom bij onze kringloop. Dus mijn dag was weer goed, 2 kasten voor weinig en een mooie Regout. Nu nog op zoek naar een kledingkast en we kunnen gaan inrichten. Ahum eerst moet alles nog geschuurd en geverfd worden.

2 opmerkingen:

 1. Hoi,

  Top koop gedaan zo te zien!
  Even in de krijtverf en je hebt weer 2 prachtige opbergers!!

  Lieve bloggroetjes,

  Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Wat een prachtige ladenkast en de secretaire....hier gaat mijn hartje toch wel wat sneller van kloppen hoor! Prachtige vondsten.

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen