zondag 24 juni 2012

Ligt het aan mij

of worden de markten steeds minder interessant. Zaterdag zijn we naar de Huis en Tuinmarkt in Haarlem geweest. Vond het echt onwijs tegenvallen, heel veel kramen waren leeg en heb gewoon niks leuks gevonden. Op de heenweg zagen we dat er in Vogelenzang een kofferbak markt was, dus even gestopt op de terugweg. Ook hier was niet veel bijzonders. Vond alleen deze oude bakvormpjes.
Vandaag zou ik met een vriendin naar een markt in Voorburg gaan, maar omdat het buiten was en regende bleef mijn vriendin thuis. Maar ik zat toch al klaar dus toch even gaan kijken. Ook dit was alleen maar zooi, heel veel kleren en naar mijn idee heel veel handelaren. Dus ook vandaag niks gescoord, dat gebeurd niet vaak.
Vrijdag was ik nog even bij de kringloop waar ik deze schaaltjes vond, niks bijzonders maar altijd handig.
Het houten memorie spel ga ik pimpen, dat zag ik laatst op een blog. En ik vond nog 2 speeldoosjes met zo'n trektouwtje voor kinderen waar ik weer mooie harten mee kan maken.
Wel kreeg ik van de week dit krat binnen dat ik scoorde op MP. Wilde al heel lang zo'n krat hebben voor Silver haar kamer, mooie kantjes erin, helemaal goed.

En ik vond laatst bij de webwinkel het Moskje deze porseleinen snijplankjes die ik al heel lang wilde hebben

4 opmerkingen:

 1. Wij waren laatst naar Het WTC in Leeuwarden, hier is ook regelmatig een grote indoor rommel/vlooienmarkt. Wij zijn ook met niets thuisgekomen, ook heel veel handelaren...je hebt toch nog wat leuke dingen kunnen scoren, zie ik. En 't Moskje...daar kom ik ook regelmatig in het winkeltje wat Aaf aan huis heeft, leuk!

  Nog een fijne zondag.

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het klopt wat je zegt de brocante worden schaars!
  Er zijn voor mij 2 mensen op zoek in Frankrijk ik moet zeggen vind ik eigenlijk ook mooier!
  Dus hou de winkel of mijn blog in de gaten!!

  Fijne zondag,

  Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, jammer is het hè als je niks kan vinden. Daar loop ik voor mijn winkeltje ook wel tegenaan. Wel mooie bakvormpjes heb je gevonden!

  Groeten Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja waardeloos is dat he ? zo heb je in 1x heel veel leuke dingen kunnen scoren en dan weken /maanden niets
  Volgende keer beter :)
  Gr Amy

  BeantwoordenVerwijderen